Header def

Kom je ook?

Banner

Op 21 en 22 april openen wij ons nieuwe pand aan de Zeven Alleetjes! We verklappen alvast dat het een spectaculaire opening wordt met een uitgebreid activiteitenprogramma. Op deze pagina vind je de laatste nieuwtjes, foto’s, vooruitblikken, vlogs en binnenkort het openingsprogramma. Houd onze website, Facebook en Twitter daarom in de gaten!

Theater Gnaffel speelt Joep!

Theater Gnaffel speelt de voorstelling Joep! tijdens de opening van Stadkamer. Joep! gaat over een lammetje. Op een ochtend wordt Joep wakker met een vreemd gevoel...

Ontdek de nieuwe wereld van Stadkamer!

Aan de Zeven Alleetjes wordt hard gewerkt aan een prachtige, nieuwe centrumvestiging van Stadkamer. Het wordt een plek om mensen te ontmoeten, op adem te komen, om cultuur en kennis te delen en om nieuwe ideeën op te doen.

Zing mee met Stadkamer

Gezocht: koren, zangers en zangeressen uit Zwolle die op zaterdag 22 april mee zingen met het enige echte Stadkamerlied!

Winnaar jeugdpasactie

Bas Netjes (10 jaar) uit Zwolle heeft de jeugdpasactie gewonnen! Zijn ontwerp komt op de nieuwe jeugdpas van Stadkamer.

Achter de schermen

De voorbereidingen voor de opening zijn in volle gang! Benieuwd wat we aan het doen zijn? Hier een kijkje achter de schermen bij de fotosessie van de openingscampagne!
#Stadkameropent

 

Het komt steeds dichterbij!

Opening Stadkamer door prinses Laurentien

Prinses Laurentien opent donderdagochtend 20 april de nieuwe Stadkamer!

Tijdelijke sluiting Stadkamer Centrum

Banner

Vanwege de verhuizing naar de Zeven Alleetjes is onze centrumvestiging vanaf 20 maart gesloten. Je kunt in de wijkvestigingen van Stadkamer terecht om boeken te lenen of in te leveren. Van 18 februari t/m 18 maart is de uitleentermijn verlengd naar acht weken.

Foto's verbouwing nieuwe pand

Benieuwd naar de vorderingen van de verbouwing van ons nieuwe pand? 

Volg ons op social media!

fb       tw       yt